5 Dating tips

1. Profiel: Wees informatief en positief. Een goed eigen profiel is positief opgesteld, maar geeft wel eerlijk weer wie jij bent. Als je je anders voordoet dan je in werkelijkheid bent, is dat uiteindelijk voor beide een teleurstelling.

2. Plaats de juiste foto’s. Een foto levert meer aandacht op voor jouw profiel, maar leidt niet automatisch tot betere matching. Kies bewust of je foto’s wilt plaatsen en welke je daarvoor wilt gebruiken.

3. Wees niet overdreven kritisch. Zoek niet te “kritisch” en laat je niet te veel leiden door foto’s. Dat zijn namelijk moment opnames. Soms is een tegenpool juist jouw ideale partner of blijkt iemand die jij niet zo knap vindt bijvoorbeeld wel onweerstaanbaar leuk en toch wel aantrekkelijk in het echt. Vertrouw dus behalve op je ogen, ook op je intuïtie.

4. Op de juiste manier contact leggen/e-mailen. Je eerste bericht is veel waard. Spreek iemand persoonlijk aan en laat ook iets van jezelf zien. Vergeet daarbij niet dat de meeste mensen het belangrijk vinden dat je goed Nederlands schrijft. In het algemeen is het belangrijk dat uit het mailtje spreekt dat je er zorg aan hebt besteed. Als je een contact niet wilt voortzetten of je hebt direct geen interesse, laat dat de ander dan weten. Iemand afwijzen is niet leuk, maar je eerlijkheid wordt op prijs gesteld.

5. Afspreken: Wacht niet te lang en hou het leuk!
Pas bij een ‘afspraakje’ weet je of het echt klikt. Maar haast je niet, je hebt alle tijd om eerst rustig en anoniem je contact te verdiepen. Leer elkaar eerst een beetje kennen en bespreek dan samen waar en wanneer je wilt afspreken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.